– U kunt bij ons ter plaatse alleen contant betalen of via de betaalapp van uw bank.

– Op 6,5 km, in Brinon-sur-Beuvron bevindt zich een bakker, een Bar tabac, een kleine supermarkt, een bank met pinautomaat, een apotheek en een dokter. Het opladen van elektrische auto’s kan tegenover de Bar tabac. Ook is er een locatie waar je in de morgen maaltijden kunt afhalen. Net buiten het dorp is een tankstation.

– Voor grotere supermarkten kunt u in een straal van 20 kilometer terecht in Corbigny (Aldi en Atac), Tannay (Super U), Varzy (Bi1) en in Prémery (Carrefour). In alle vier de plaatsen zijn tankstations, restaurants en meerdere leuke winkeltjes en ook de mogelijkheid tot het opladen van elektrische auto’s.

– Er zijn verschillende weekmarkten in de buurt en regelmachtig zijn er brocantes en andere evenementen. Zie voor tijden en data onze info in één van de voormalige écuries.

– In Neuilly (op 2 km) is langs de doorgaande weg D34 een eenvoudige locatie voor een drankje of een maaltijd rond het middaguur.

ACTIVITEITEN IN DE NABIJHEID:

– Vissen kan in het Etang Communal de Champallement (dagkaart in het dorp verkrijgbaar). De visvijver is in 2022 gesloten!

– Bezoek aan de site Gallo-Romain de Compièrre. De restanten van een Romeins dorp uit het begin van onze jaartelling.

– Zwemmen, kanoën en waterfietsen kan in het Etang de Baye of L’Etang du Merle.

– Bij het Canal du Nivernais kunt u een boot huren om over het kanaal te varen. Ook is het heel mooi om langs een gedeelte van het kanaal en de 16 sluisjes te fietsen.

– In de écurie liggen fiets-, wandel- en mountainbikeroutes voor u klaar.