– U kunt bij ons ter plaatse alleen contant betalen of via de betaal app. van uw bank.

– Bij voldoende belangstelling verzorgen wij in de avond een table d’hôte (aanschuiftafel).

– Op 8 km, in Brinon-sur- Beuvron bevindt zich een bakker, een Bar tabac, een kleine supermarkt, een bank met pin, een apotheek en een dokter. Ook is er een locatie waar je in de morgen maaltijden kunt afhalen. Net buiten het dorp is een tankstation. Het opladen van elektrische auto’s kan tegenover de Bar tabac.

– Voor grotere supermarkten kunt u terecht in Corbigny (Aldi en Atac) of Tannay (Super U) op 20 km en in Prémery (Carrefour) op 15 km. In alle drie de plaatsen zijn tankstations, restaurants  en meerdere leuke winkeltjes en ook de mogelijkheid tot opladen van elektrische auto’s. Ook op 20 km, in Varzy is een supermarkt (Bi1) met tankstation.

– Er zijn verschillende weekmarkten in de buurt  en regelmachtig zijn er brocantes en andere evenementen. Zie voor de tijden en data onze info in één van de voormalige écuries.

– In Neuilly (op 2 km) is langs de doorgaande weg D34 een eenvoudige locatie voor een drankje of een maaltijd rond het middag uur.

ACTIVITEITEN IN DE NABIJHEID:

– Vissen kan in het Etang Communual de Champallement. (Dagkaart in het dorp verkrijgbaar)

– Bezoek aan de Site Gallo-Romain de Compièrre. De restanten van een Romeins dorp uit het begin van onze jaartelling.

– Zwemmen, kanoën, waterfietsen kan in het Etang de Baye of L’Etang du Merle.

– Boothuren kan bij het Canal du Nivernais. Ook heel mooi om langs een gedeelte van het kanaal en de 16 sluisjes te fietsen.

– Er zijn routes beschikbaar voor fietsen, wandelen en mountainbiken.